Gastenboek

Welkom, leuk dat je iets wilt schrijven in ons gastenboek.
Oudere berichten vind je hier.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Robert-Jan Robert-Jan uit Driehuis heeft geschreven op september 7, 2019 om 11:06 am:
Dag Lia, Wat een mooie reis naar Oostenrijk. Jammer dat deze vroegtijdig tot een einde kwam. Ik hoop dat het beter gaat met de gezondheid van je moeder. Wat een mooie fietsen hebben jullie aangeschaft. Klasse, daar gaan jullie vast veel plezier van hebben. Een aantal camperplaatsen en wandel- en fietstochten heb ik op onze bucketlist gezet. Altijd handig als we daar in de buurt komen. Tot slot een vraag: Hoe laden jullie de accu's op van de e-bikes. Jullie staan vaak vrij of op parkeerplaatsen zonder voorzieningen. Hoor het graag want wij zijn op zoek naar een oplossing
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Hallo Robert-Jan, mijn moeder heeft in juni een lichte hersenbloeding gehad. Ze is er redelijk goed onderuit gekomen maar nu zorgen we voor haar.

We zijn heel blij met onze fietsen. We laden ze op dit moment onder het rijden. We leggen binnendoor een verlengsnoer uit naar de garage (via de zijkant van mijn bed) en laden ze op die manier. We willen ook een vaste stekker maken in onze garage zodat we geen elektrokabel meer over de vloer hebben liggen. Dan een tijdschakelaar erop zodat na de benodigde laadtijd de stroom uitschakelt.
We willen het nog uit proberen ze te laden tijdens stilstand, om te kijken hoe snel de accu ontlaad. Wij hebben een lithium-ion accu die dat wel aan moet kunnen.
Daarnaast hebben wij een zuivere Sinus omvormer van 2000Watt .
groetjes Lia