Gastenboek

Welkom, leuk dat je iets wilt schrijven in ons gastenboek.
Oudere berichten vind je hier.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Willeke kerpershoek freke Willeke kerpershoek freke uit Leezdorf heeft geschreven op november 19, 2019 om 5:56 pm:
Hoi,zit met plezier jullie verhaal over Marokko te lezen, wij zijn nu onderweg naar Marokko hopen eind deze maand over te varen en er te blijven tot begin Maart. Wij hebben een schade aan de deur van de camper en waren al van plan dit te laten repareren in Marokko, maar nu gaan we zeker langs bij jouw adres. Klopt het telf. Nummer wat je vermeld, lijkt mij Nederlands 06 nummer of moet er nog een landnummer voor. Kan jij me mailen welke camping jullie stonden, kunnen we daar naar toe gaan. Geniet van je foto's en verhalen, ga zo door. Tot horens, een verwoed camper aar. ??Willeke en Willem ?
Beheerdersantwoord van: Co en Lia
Hallo Willeke en Willem,
Dank voor jullie complimenten, altijd leuk om te krijgen. Er zal inderdaad een landnummer voor moeten van Marokko.
In Tafraoute zitten 2 reparateurs, het tel.nr. is van Ali Ben Abou. De andere reparateur is Mohammed Farid. Daar gaan heel veel camperaars naar toe.
In Tafraoute zijn drie campings, maar wij staan in Tafraoute nooit op een camping maar in het Keteldal, een vrije camperplek waar het onwijs leuk is om te verblijven. Lees de verslagen maar na.
Veel plezier tijdens jullie verblijf in Marokko, misschien komen we elkaar nog tegen. Wij hopen begin januari te vertrekken naar dit leuke land.