Gastenboek

Welkom, leuk dat je iets wilt schrijven in ons gastenboek.
Oudere berichten vind je hier.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
George Thoonsen George Thoonsen uit Veenendaal schreef op november 3, 2019 om 7:32 pm:
Goedendag Co en Lia. Mooie constructie voor de fietsen. Wij hebben dit jaar zgn klaptrappers gemonteerd. Had vaak last van haken aan kettingkast of ander zaken in volle garage. technisch goed en voor € 16.00 per fiets klaar. Ik laad de accu's ook stilstaand via de omvormer.
Admin-antwoord door: Co en Lia
Hallo George,
Ik heb gekeken naar die klaptrappers, leuke oplossing. En stilstaand via de omvormer moeten we nog uitproberen. Komt goed.
Wout Wout uit Soest schreef op oktober 16, 2019 om 3:26 pm:
Dag Lia. We hebben een heerlijke reis gehad naar Marokko. Jullie USA-Mexico-reis terkt ons zeer aan, maar we zouden het wel met een of meer stellen willen doen. Weten jullie of er een platform is voor dergelijke officieuze (niet door NKC of ANWB) georganiseerde camper reizen is?
Admin-antwoord door: Co en Lia
Hallo Wout,
Ik kan je geen sluitend antwoord geven op je vraag. Ik weet zo geen platform voor officieuze organisaties. Als ik jullie was zou ik de oversteek regelen via Seabridge, of een andere vervoerder (zie onze website bij voorbereidingen voor de USA). En dan samen een route uitstippelen.
Om reisgenoten te zoeken zou je op het www.camperforum.nl kunnen posten. Misschien dat je daar gelijkgestemde zielen vindt.
Succes met de voorbereidingen, maar vooral veel plezier.
MARIANNE MARIANNE uit EEKLO schreef op september 18, 2019 om 8:37 am:
wat leuk om jullie reisverslag te lezen.
wij vertrekken in oktober naar Marokko. een begeleide rondreis met een paar overnachtingen gepland op camping Flamants Loisirs. volgens hun facebook pagina is deze definitief gesloten sinds mei 2019. zou dat kloppen???
groeten Marianne
Admin-antwoord door: Co en Lia
Hallo Marianne, Als hun Facebook pagina aangeeft dat ze gesloten zijn, zal dat wel zo zijn. Je kunt uitwijken naar de andere camping in Moulay Bousselham: Camping International: https://www.campercontact.com/nl/marokko/gharb-chrarda-beni-hssen/moulay-bousselham/18938/camping-international
Robert-Jan Robert-Jan uit Driehuis schreef op september 7, 2019 om 11:06 am:
Dag Lia, Wat een mooie reis naar Oostenrijk. Jammer dat deze vroegtijdig tot een einde kwam. Ik hoop dat het beter gaat met de gezondheid van je moeder. Wat een mooie fietsen hebben jullie aangeschaft. Klasse, daar gaan jullie vast veel plezier van hebben. Een aantal camperplaatsen en wandel- en fietstochten heb ik op onze bucketlist gezet. Altijd handig als we daar in de buurt komen. Tot slot een vraag: Hoe laden jullie de accu's op van de e-bikes. Jullie staan vaak vrij of op parkeerplaatsen zonder voorzieningen. Hoor het graag want wij zijn op zoek naar een oplossing
Admin-antwoord door: Co en Lia
Hallo Robert-Jan, mijn moeder heeft in juni een lichte hersenbloeding gehad. Ze is er redelijk goed onderuit gekomen maar nu zorgen we voor haar.

We zijn heel blij met onze fietsen. We laden ze op dit moment onder het rijden. We leggen binnendoor een verlengsnoer uit naar de garage (via de zijkant van mijn bed) en laden ze op die manier. We willen ook een vaste stekker maken in onze garage zodat we geen elektrokabel meer over de vloer hebben liggen. Dan een tijdschakelaar erop zodat na de benodigde laadtijd de stroom uitschakelt.
We willen het nog uit proberen ze te laden tijdens stilstand, om te kijken hoe snel de accu ontlaad. Wij hebben een lithium-ion accu die dat wel aan moet kunnen.
Daarnaast hebben wij een zuivere Sinus omvormer van 2000Watt .
groetjes Lia
Renée Schul Renée Schul uit Roosendaal schreef op juli 12, 2019 om 1:42 pm:
Wat een geweldige reis hebben jullie gemaakt naar Amerika en Canada. We hebben van jullie reisverslag genoten en eea heeft ons geinspireerd om ook met ons eigen vwbusje daarnaartoe te gaan.Wat ons verbaast is dat jullie een B2 visum hebben aangevraagd immers volgens de gegevens van de ambassade kun je met een I-94 formulier van Canada naar Alaska en van Canada naar Amerika. Als je over land reist heb je geen Esta of visum nodig.Dit geldt alleen als je Amerika invliegt of over zee.Dus wij zijn eigenlijk heel nieuwschierig waarom jullie B2 visum hebben aangevraagd .Of missen wij iets, hebben we iets niet in de gaten.??? Complimenten voor zo'n mooie website , vol met prachtige foto's. Wat een werk! en geweldig dat jullie zoveel mensen laten meegenieten en meeprofiteren! Renée en Thom
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank voor jullie complimenten. Wij hebben gekozen voor een B2 visum omdat we wisten dat we tussentijds terug gingen vliegen en vanwege het feit dat we langer dan 3 maanden in de USA wilden verblijven. Een I-94 formulier is 90 dagen geldig, vanaf het moment dat je Alaska of Amerika binnenkomt. De teller gaat lopen als je Alaska binnen komt en loopt door tijdens de tijd dat je in Canada reist. Veel plezier tijdens de voorbereidingen en straks tijdens jullie reis.
Ab en Ineke Ab en Ineke uit Brielle schreef op juni 28, 2019 om 6:14 am:
Beste Lia en Co,
Wat een levensgenieters zijn jullie. En wij genieten zo weer met jullie mee. Vooral de foto's zijn super. Heerlijk om zo met jullie mee te reizen. Ben benieuwd hoe het avontuur met de Go-Box gaat verlopen. Veel genieten nog en hartelijke groeten van ons
Admin-antwoord door: Co en Lia
De aanschaf van de Go-Box was heel eenvoudig. Het gebruik daar hopen we geen gebruik van te maken, haha. We gaan voornamelijk over kleinere wegen rijden. Maar voor het geval we per ongeluk toch op een tolweg komen......
zief en ria zief en ria uit rohel schreef op juni 23, 2019 om 7:20 pm:
Hallo Lia en Co,
Fijn om jullie weer te volgen naar Roemenie.
Diemelsee hebben wij ook eens 3 dagen gestaan.
Niels heeft daar geoefend voor de bergen in Tafraout. In topcamper.eu staat een foto van jullie in Tafarout. editie gratis te downloaden
Veel genieten maar in Roemenie,Hebben wij ook gedaan net na de
revolutie.Toen nog in een tentje.Trouwens hoe zet je de tomtom op 'kronkelen"?
Groeten Zief Ria Niels
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank,
We gaan kijken op topcamper.eu, je heb tons nieuwsgierig gemaakt.
Wij hebben TomTom op onze telefoon, en daar kun je kiezen voor 'kronkelen'. Ik denk niet dat het op de TomTom apparaatjes kan.
Wobbie en wim Wobbie en wim uit Apeldoorn schreef op juni 20, 2019 om 9:16 pm:
Hoi,leuk om te volgen. We wensen jullie een goede reis. Groetjes
Admin-antwoord door: Co en Lia
Gezellig dat jullie met ons mee reizen.
Martin en Joke Imanse Martin en Joke Imanse uit Uden schreef op juni 20, 2019 om 8:18 am:
Beste Lia en Co,
fijn weer wat van jullie te horen, wij volgen jullie al enige jaren. Wij zijn nu ruim 10 jaar geleden, toen nog met met caravan in Roemenië geweest tot aan de Zwarte Zee. Wij zijn benieuwd hoe jullie dit land met zijn mooie natuur gaan vinden.
Nu lekker met de e-bike, wij maken hier goed gebruik van, 3 - 4000 km. per jaar.
Veel plezier en groetjes van ons.
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank. We hopen veel te fietsen en te wandelen.
Mam Mam uit Grootebroek schreef op juni 20, 2019 om 5:22 am:
Lia en Co.
Al gefietst zag ik,maak er maar veel gebruik van.
Veel veilige kilometers.
Dikke knuffels voor jullie van mam
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank u wel.
Maarten Maarten uit Weert schreef op juni 19, 2019 om 10:41 pm:
Hallo Lia en Co, Ik heb met plezier vorige reizen gevolgd. Wens Jullie een goede reis toe! Wat hebben jullie mooie fietsen. Van welk Merk Zijn ze?
Admin-antwoord door: Co en Lia
Specialized Vado 4.0
Bert en Mieke Konings Bert en Mieke Konings uit Holtheed schreef op juni 19, 2019 om 9:13 am:
Lia en Co, met veel belangstelling volgen we jullie.
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank.
Jannie Jannie schreef op juni 19, 2019 om 8:09 am:
Wensen jullie een hele mooie reis toe.
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank.
Ab en Ineke Ab en Ineke uit Brielle schreef op juni 19, 2019 om 8:01 am:
Bedankt voor jullie snelle antwoord via de mail. Een hele fijne en goede reis gewenst van Ab en Ineke
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank. Jullie ook veel plezier in Turkije.
Ben en Roelien Keizer Ben en Roelien Keizer uit Almere schreef op juni 18, 2019 om 8:09 pm:
Wat leuk dat jullie weer op reis zijn...Roemenië dit keer wel heel iets anders ...we zijn benieuwd naar jullie verhalen ...goede reis liefs Ben Roelien
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank voor jullie lieve berichtje.
Henk en Thea Henk en Thea uit Berkhout schreef op juni 18, 2019 om 7:57 pm:
Wij gaan jullie weer volgen. Veel plezier en wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen in Roemenie. En hopelijk komen jullie e-bikes goed van pas en worden ze veel gebruikt.
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank, we gaan onze fietsen zeker goed gebruiken. Sterker, we starten zo meteen al met fietsen. haha.
Gerard Koning Gerard Koning uit Groningen schreef op juni 18, 2019 om 7:24 pm:
Ik las net dat jullie weer op pad zijn, de nieuwe website heb ik dus gevonden. Wat vervelend dat je nu alles online moet doen. Zoals je weet houd ik ook een website bij van onze reizen. Mijn verhaal maak ik offline in Word, de foto’s zoek ik daarna uit en verklein ze met ResizeMe, waarna ik online ga en alles op de site plaats. Maar dat had je vast ook al bedacht, toch.
Veel plezier en maak er een mooie reis van. We volgen jullie elke dag.
Admin-antwoord door: Co en Lia
Klopt hoor wat je zegt. Ik tik de tekst in pages (zelfde als word, maar van Apple) en verklein de foto’s via ‘voorvertoning’. Het is effe wennen maar dat zal snel gaan als je het elke dag doet. Leuk van jullie te horen en dat jullie met ons mee gaan reizen.
Sonja Platteeuw Sonja Platteeuw uit Rumbeke West-Vlaanderen schreef op juni 18, 2019 om 7:11 pm:
Wij wensen jullie een heerlijke en veilige reis toe; en we zullen weer genieten van jullie mooie foto s
Admin-antwoord door: Co en Lia
Dank.
George Thoonsen George Thoonsen uit Veenendaal schreef op mei 12, 2019 om 6:34 pm:
Succes met de nieuwe website en reis naar Roemenië.
Wij hebben voor de maand juni een camper gehuurd in Los Angeles Welke prepaidcard hebben jullie destijds gekocht.?(natuurlijk proberen we in te loggen bij Wall markt etc.)
Groet, George Thoonsen
Admin-antwoord door: Co en Lia
Hallo George,
We zijn gevonden, zie ik, haha.
Wij gebruikten geen prepaid kaart. We hadden ook geen simcard voor internet. Om dat te gebruiken kon je alleen een abonnement afsluiten en dat kan alleen als je Amerikaan bent.
Dus helaas kan ik je daar geen antwoord op geven.
En vergeet niet de bibliotheken, daar kun je ook prima (gratis) internetten.
Veel plezier in Amerika.
Lia en Co Lia en Co schreef op mei 10, 2019 om 6:06 am:
Hallo, welkom in ons gastenboek.
We vinden het heel leuk als je een berichtje voor ons achter wilt laten.